Alianță PSD-PC-UNPR pentru europarlamentare. V. Ponta: Sunt mândru că am reușit să aducem înapoi toți oamenii de valoare

Data publicării:
lansare usd

Președintele Victor Ponta a spus astăzi, la Palatul Parlamentului, că alianța electorală USD își propune să câștige primul loc la alegerile europarlamentare.

„Avem o alianță electorală formată din trei din cele patru partide din USL, dar care își propune să aibă 100% din mesajul, activitatea și obiectivele cu care ne-am prezentat în fața oamenilor din 2001 și cu care ne vom prezenta în alegerile din 25 mai. USD nu trebuie să reprezinte doar o alianță electorală conjucturală, ci o strângere a rândurilor în aceste idei ”, a spus el.

Uniunea Social Democrată, a mai spus Victor Ponta, înseamnă „strângerea rândurilor în jurul ideilor pentru care oamenii au avut și au încredere” în aceste partide.

În ceea ce privește candidații la alegerile europarlamentare, Victor Ponta le-a cerut ca, atunci când ajung la Bruxelles, să promoveze imaginea României, deoarece țara este încă „subevaluată”, față de care au existat „prea multe prejudecăți”.

La finalul discursului său, Victor Ponta a subliniat că în sală se află Daniel Constantin, Neculai Onțanu, Sorin Oprescu și Cristian Popescu Piedone.

„Sunt mândru că am reușit, ca președinte al PSD, să aduc înapoi oamenii cu care împărtășim aceleași valori”, a subliniat el.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri