Nicolae Ciucă: Sebastian Burduja este o variantă foarte bună pentru Sectorul 1. Cetăţenii l-au recomandat în sondaje

Data publicării:
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spis luni că Sebastian Burduja, preşedintele PNL Bucureşti, este o variantă foarte bună pentru a candida la primăria Sectorului 1, deoarece cetăţenii din sector l-au recomandat în sondaje, relatează News.ro.

„Sebastian Burduja este o variantă foarte bună pentru Sectorul 1 şi nu pentru că o spun eu, ci pentru că o spun cetăţenii din Sectorul 1, care l-au recomandat în sondajele pe care le-am făcut ca fiind acea persoană care poate să îi reprezinte în primăria Sectorului 1”, a spus Ciucă.

Despre George Tuţă, care îşi anunţase candidatura din partea PNL la sectorul 1, Ciucă a spus: „O să discutăm cu fiecare dintre ei. Mai vedem încă odată cifrele şi, pe baza cifrelor şi a discuţiilor pe care le vom avea împreună şi in interiorul partidului, o să luăm o decizie”.

Coaliţia de guvernare decide astăzi candidatul la Primăria Capitalei și candidații la primăriile de sector.

La ultima şedinţă, liderii PSD şi PNL au decis că la primăriile de sector vor avea candidaţi susţinuţi de ambele formaţiuni, urmând să decidă candidaţii la sectoarele 1, 2 şi 5.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar, este principala opţiune de candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei.

Cîrstoiu are „un anumit grad de notorietate” în sondajele comandate în coaliție, a spus Ciucă înainte de ședință.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri