Live

George Clooney le-a dăruit prietenilor câte un milion de dolari

Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul George Clooney impune noi standarde pentru darurile oferite prietenilor. El le-a dat apropiaţilor, cadou, câte un milion de dolari.

Este vorba de 14 persoane care i-au fost alături lui Clooney încă dinainte să devină o vedetă internaţională. Dezvăluirea a fost făcută de soţul fotomodelului Cindy Crawford. Acesta a povestit recent că, acum 4 ani, actorul i-a chemat pe toţi acasă la el şi le-a dat câte o valiză plină cu bani.

George Clooney le-a mulţumit că i-au fost prieteni pe vremea când era sărac şi le-a spus că, fără ajutorul lor, nu ar fi ajuns cine este azi.

Majoritatea celor care au primit banii sunt oameni simpli, cu venituri modeste. Starul le-a spus că a venit momentul să îi răsplătească pentru generozitatea lor şi că le dă aceşti bani pentru a se asigura că nu vor mai avea grija zilei de mâine.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un castel vechi de peste 1000 de ani a fost scos la vânzare în Franța, iar în zonă locuiesc Brad Pitt, George Clooney și George Lucas

Cine este scriitorul din umbră al prințului Harry. JR Moehringer este atât de faimos încât George Clooney a făcut un film despre el

Julia Roberts a purtat o rochie-omagiu pentru George Clooney

De ce a refuzat George Clooney 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă

Partenerii noștri