Live

21 de proiecte din Oradea şi Bihor, finanţate prin Fondul Ştiinţescu 2018

Data actualizării: Data publicării:

Dupã o lunã și jumãtate de concurs, au fost alese cele mai bune dintre cele 29 de inițiative bihorene înscrise în a doua ediție a programului de granturi Fondul Științescu. Este vorba despre 21 de proiecte educaționale nonformale, selectate pentru a primi finanțãri în valoare totalã de 134.200 lei.

Câștigãtorii au fost selectați de un juriu independent, format din specialişti în diverse domenii. Printre proiectele apreciate se numãrã cel al unui club de programare pentru tineri, ateliere de explorare a unor forme de energie sau de programare a roboþilor ori cel al unui club de astronomie.

Prin Fondul Științescu, Fundația Comunitară Oradea încurajează o altfel de învățare și arată că prin ştiinţă pot fi înţelese fenomene simple și pot fi dezvoltate noi abilități.

Editor web: Adrian Laboş

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

Guvernul a aprobat proiecte de investiţii în infrastructura de transport şi mediu în valoare totală de 260 milioane lei

Sorin Grindeanu: Joia viitoare dăm drumul circulaţiei pe drumul de legătură Oradea - Autostrada Transilvania

Cum a scăpat cu viață un tânăr din Oradea, după ce mașina lui a fost tăiată, la propriu, în două. Momentul în care iese din autoturism

Partenerii noștri