Live

FIBA Europe Cup | Meci dificil pentru CSM Oradea în Germania, cu s.Oliver Würzburg

Data actualizării: Data publicării:
foto: Facebook CSM Oradea

Misiune dificilă pentru echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal. Orădenii evoluează în această seară în Germania, pe terenul echipei s.Oliver Würzburg, liderul grupei A a FIBA Europe Cup.

O victorie a "leilor roşii" ar spori şansele acestora de a se califica mai departe, în timp ce un insucces ar complica foarte mult calculele orădenilor.

"Dacă am câştiga în Germania, şi cred că-i batem pe olandezi, cred că ne vom califica. Nu ştiu exact calculele, dar...", spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Bihorenii sunt cotaţi însă cu şansa a doua în deplasarea din Germania, după ce în tur, în Arena "Antonio Alexe", nu au avut şanse în faţa nemţilor. Baschetbaliştii de la CSM sunt însă optimişti după evoluţiile bune din ultimele meciuri.

"Echipa din Germania este una extrem de valoroasă, dintr-un alt campionat, mult superior nouă, dintr-un alt sistem. Sincer, au toate atuurile în faţa noastră, din toate punctele de vedere, dar nu este imposibil de bătut", consideră antrenorul Cristian Achim.

Al patrulea joc pentru CSM Oradea în FIBA Europe Cup va putea fi urmărit, în direct, de la ora 21, pe canalul de pe youtube al competiţiei.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Presa din Grecia a reacționat rapid, după ce Mircea Lucescu a fost "închis într-o cușcă de sticlă" la Salonic

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Cu cât a fost vândut la o licitație un tricou purtat de Michael Jordan când juca în echipa de baschet „Dream Team” a SUA

Antrenorul unui echipe de baschet de juniori din Galați a murit după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci U16

Partenerii noștri