Live

A murit fetița din Botoșani care la 12 ani cântărea doar 6 kilograme

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Fetița de 12 ani din județul Botoșani, care cântărea doar 6 kilograme, a murit la spital. Fusese internată la Spitalul Județean din Botoșani, în urmă cu două săptămâni, iar medicii au constatat atunci că este subnutrită.

În plus, avea și alte afecțiuni care o țineau la pat. Doctorii au fost uimiţi de starea fetiţei, care ar fi trebuit să cântărească în jur de 30 de kilograme, chiar şi cu afecţiunile de care suferea.

Direcția pentru Protecția Copilului a deschis atunci o anchetă, dar acum, după moartea copilului, a trimis dosarul la poliţie. Oamenii legii vor continuă ancheta, dar deocamdată așteaptă rezultatele necropsiei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiștii au tras 61 de focuri de armă ca să-l oprească pe șoferul contrabandist din Dorohoi. Bărbatul rănit a fost operat

Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc

Copil de 12 ani, căutat de poliţiştii din Botoşani. Ce semnalmente are David

Partenerii noștri