Live

Clădirea Guvernului a fost iluminată în culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate

Data publicării:
Factura la energie electrica la Palatul Victoria este de circa 100.000 de lei pe lună Foto: Guvernul României

Clădirea Guvernului a fost iluminată, joi seara, în culorile drapelului Ucrainei în semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni.

"Solidari cu #Ucraina. Guvernul României este alături de poporul ucrainean și condamnă cu vehemență agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați. În semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni, Palatul Victoria este iluminat în culorile drapelului Ucrainei", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Executivului. 

România condamnă cu fermitate atacul armatei ruse, care a făcut deja nenumărate victime, și pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați, a mai transmis, joi, premierul Nicolae Ciucă, de la Palatul Victoria. 

"Suntem în permanent dialog cu aliații noștri din NATO și cu partenerii europeni. Susținem oprirea imediată a agresiunii militare care să dea șansă reluării eforturilor diplomatice", a mai spus Ciucă. 

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Kadîrov cere Rusiei să atace Estonia cu rachete Kinjal pentru "a le băga mințile în cap estonienilor"

Ministerul Finanţelor: În aprilie, acţiunile de control ale ANAF au diminuat pierderea fiscală cu 430 milioane lei

Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022. Ce i-a cerut Putin lui Zelenski

Ciolacu: Ca să nu am cu colegii liberali prea multe discuţii, nu se va veni cu o impozitare progresivă pe salariu. Se vor da deduceri

Partenerii noștri