Live

Dragnea s-a întâlnit cu ambasadorul Marii Britanii

Data publicării:

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a fost la Parlament, unde s-a întâlnit cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Recent, Brummell a lăudat DNA şi lupta dusă până acum împotriva corupţiei în România. Pe de altă parte, el a atras atenţia că oamenii de afaceri şi investitorii străini au nevoie de predictibilitate şi, deci, schimbările din domeniul fiscal nu fac mereu bine.

Noi constatăm că România a făcut paşi foarte importanţi şi foarte pozitivi, în aceşti zece ani de participare la Uniunea Europeană, în ceea ce priveşte justiţia şi lupta împotriva corupţiei. Este datorită unor organizaţii foarte bune, precum DNA. Şi noi constatăm că lupta este, bineînţeles, în continuare. Urez succes. Aveţi oameni buni şi sper că rezultatele o să fie foarte pozitive.

Bineînţeles, pentru business, predictibilitatea este întotdeauna foarte importantă. Deci, schimbările în ceea ce priveşte legile (n.r. reforma fiscală) nu sunt întotdeauna foarte bine venite pentru business”, a spus Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Certificatul de Identitate Sportivă se va putea obține online

Judecătorii au anulat probele în dosarul de trafic de influență al lui Dragnea pentru vizita la Trump. Dosarul se întoarce la DNA

Parlamentarii cer să lucreze online ca să aibă timp de campanii electorale. Alfred Simonis: Nu înseamnă că nu se lucrează

Restaurantele, cantinele și firmele de catering vor trebui să ofere gratuit apă potabilă clienților

Partenerii noștri