Dragnea s-a întâlnit cu ambasadorul Marii Britanii

Data publicării:
paul brummell

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a fost la Parlament, unde s-a întâlnit cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Recent, Brummell a lăudat DNA şi lupta dusă până acum împotriva corupţiei în România. Pe de altă parte, el a atras atenţia că oamenii de afaceri şi investitorii străini au nevoie de predictibilitate şi, deci, schimbările din domeniul fiscal nu fac mereu bine.

Noi constatăm că România a făcut paşi foarte importanţi şi foarte pozitivi, în aceşti zece ani de participare la Uniunea Europeană, în ceea ce priveşte justiţia şi lupta împotriva corupţiei. Este datorită unor organizaţii foarte bune, precum DNA. Şi noi constatăm că lupta este, bineînţeles, în continuare. Urez succes. Aveţi oameni buni şi sper că rezultatele o să fie foarte pozitive.

Bineînţeles, pentru business, predictibilitatea este întotdeauna foarte importantă. Deci, schimbările în ceea ce priveşte legile (n.r. reforma fiscală) nu sunt întotdeauna foarte bine venite pentru business”, a spus Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri