Live

Astăzi se decide dacă se închid sau nu școlile

Data publicării:
Foto: GettyImages

O nouă reuniune a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență va avea loc luni, la ora 16.00. Va fi discutată și posibilitatea închiderii școlilor, în contextul epidemiei de coronavirus, a anunțat ministrul interimar de Interne, Marcel Vela.

El a precizat că, dacă apare un caz într-o școală, cursurile vor fi suspendate în toată școala.

Vizavi de suspendarea cursurilor în școli, acest lucru va fi analizat în ședința de mâine (luni, n.r.). Ca să fiu mai exact, e decisă o măsură împreună cu doamna ministru și colegii din Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Dacă un singur caz apare într-o școală, cursurile sunt suspendate în toată școala. M-ați întrebat de școli la plural și am spus că acest lucru va fi decis mâine. Dar să știe populația că dacă apare un singur caz într-o școală - și anunțul e și pentru directori, prefecți, comitete județene - se suspendă cursurile în întreaga școală”, a spus Vela.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tragedie pe insula Java: 9 elevi și un profesor au murit într-un accident cu autobuzul școlar

Burduja îl critică pe N. Dan pentru că a retras polițiștii din locurile publice: „Fenomenul drogurilor e cea mai mare problemă”

Gaz periculos depistat în școli și grădinițe din 16 județe. E considerat unul dintre factorii de risc pentru cancerul pulmonar

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Partenerii noștri