Live

A murit gălățeanul care anul trecut a câștigat marele premiu de 4,7 milioane € la Loto 6/49

Data publicării:

Un bărbat din Galați care, anul trecut, a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49, a murit joi, în urma unui stop cardiac, informează presa locală.

Andrei Butnariu, care juca la loto de 20 de ani, a câștigat suma de 4,7 milioane de euro. Se pare că toată suma câștigată a fost investită în firma de efecte pirotehnice pe care o deținea.

Un om deosebit, harnic, membru al patronatului nostru, face parte din generația întreprinzătorilor care au apărut imediat după 1990, a dezvoltat afaceri în mai multe domenii. Toată viața, de când îl știu, a jucat la loto, era un împătimit, a câștigat, dar a și cheltuit. După ce a câștigat marele premiu anul trecut, mi-a spus că nu ia banii ca să-i cheltuie pe distracții, ci să-i bage în afacere. Alții, la banii ăștia, aproape cinci milioane de euro, își pierdeau capul, plecau prin Bali, Jamaica... El nu s-a dat în spectacol”, a declarat pentru Viața Liberă Marian Filimon, președintele Patronatului IMM-urilor Galați.

Cine face ca mine, ca mine să pățească!”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a transmis anul trecut jucătorilor de loto, după ce a ridicat premiul.

El a mai spus atunci că, de-a lungul timpului, a câștigat de mai multe ori la categoria a II-a, la care a jucat mereu aceleași numere, numere care i-au adus în final marele premiu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea

Valul ucigaș de căldură care a lovit Africa în aprilie este cauzat de schimbările climatice provocate de om

O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă

Cei mai în vârstă siamezi din lume au murit la 63 de ani. Deși erau inseparabili, Lori și George au avut vieți complet diferite

Partenerii noștri