Live

Primăria București spune că cererea pentru protestul transportatorilor nu e scrisă corect

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos /Octav Ganea

La Primăria București a fost primită o cerere pentru protestul transportatorilor și fermierilor, dar administrația locală transmite că nu e valabilă, pentru că "nu e scrisă corect".

Cererea de protest "nu este scrisă corect", a informat Primăria București.

"Este depusă de o persoană fizic. Nu este specificat intervalul de timp, numărul de persoane care vor să participe, traseul pe care vor să-l urmeze și nici ce organizații reprezintă. Deci, nu este valabilă. PMB a cerut persoanei să vină la primărie, în comisie, să explice cine este și pe cine reprezintă", potrivit sursei citate.

La Primăria Capitalei urma să aibă loc o ședință de urgență pentru cererea depusă, în urma căreia trebuie stabilite un traseu, un program, un interval de timp pentru protest. Ședința a fost anulată.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a explicat vineri la Digi24 care e procedura dacă se depune o astfel de cerere și a subliniat că nu o să fie aprobată niciodată blocarea Pieței Universității.  Nu sunt motive ca un astfel de protest să fie respins, în condițiile în care nu e paralizată activitatea în București, a spus primarul general. 
 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sindicaliştii din muzee sunt supărați pe declarațiile lui Ciolacu și îi oferă un contract de voluntariat pentru patru ore pe zi

Funcționarii din Parlament se solidarizează cu protestul angajaților de la Palatul Victoria și cer salarii mai mari

Marcel Ciolacu va discuta cu salariaţii din Guvern care protestează: Am să fac un teambuilding ca să ne cunoaştem mai bine

UE cedează după luni de proteste ale fermierilor și relaxează reglementările de mediu 

Partenerii noștri