Live

Un bărbat din Olt, împuşcat mortal la o partidă de vânătoare neautorizată

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Bârza, a fost împuşcat mortal, accidental, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul de 48 de ani se afla la vânătoare, la o partidă neautorizată, la Pădurea Saru, împreună cu un alt bărbat, de 36 de ani. El a fost accidentat în picior şi a decedat la scurt timp. Cei doi deţineau legal armele de vânătoare.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bârza, ar fi fost împuşcat accidental în timpul unei partide de vânătoare neautorizate, de un bărbat de 36 de ani, din comuna Bârza”, a spus Alexandra Dicu, potrivit Agerpres.

În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă, braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Alertă de pestă porcină în Olt. Peste 11 mii de animale au fost sacrificate la o fermă

Un bărbat din Olt și-a înjunghiat mortal soția pe o stradă din Olt. La audieri a motivat că era gelos

Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani

Partenerii noștri