Live

Grupul DIGI a reluat acțiunile de imunizare colectivă. Angajații și rudele lor s-au putut vaccina anti-COVID

Data actualizării: Data publicării:
Grupul DIGI a reluat acțiunile de imunizare colectivă. FOTO: Captură Digi24

Grupul DIGI dă o mână de ajutor angajaţilor şi rudelor acestora în lupta împotriva COVID. Compania a reluat acțiunile de imunizare colectivă și a amenajat, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică București, un nou centru mobil într-unul dintre sediile Grupului din București. Este cea de-a treia campanie de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

 

Florin s-a alăturat grupului Digi în urmă cu 16 ani, iar anul acesta cadoul de ziua sa de naștere a fost doza 3 de vaccin.

Florin Spătaru, angajat Digi: "Am venit să fac doza 3 pentru că cea mai importantă e sănătatea. Și am avut în familie copilul, a fost bolnav de COVID în ultimele săptămâni, și nici eu, nici soția nu ne-am îmbolnăvit, fiind vaccinați cu ambele doze".

Sara, fiica unui angajat al companiei, este în clasa a opta. Își dorește să se întoarcă la școală și să-și îmbrățișeze colegii, așa că a mers să se imunizeze.

Sara, fiica unui angajat Digi: "E mai greu online și mi-ar plăcea acum să petrec ultimul an la școală și m-am vaccinat eventual ca să pot să mă întorc".

Programarea angajaților și rudelor acestora s-a făcut la fel că în campaniile anterioare, pe platforma internă a companiei. În parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică a fost amenajat un centru mobil de vaccinare într-unul din sediile din București ale firmei.

Vladimir, angajat Digi: "A fost perfect! A fost în cadrul companiei, n-a trebuit să mă agit, m-am înscris pe mail, pe HR. Super ok! A mers repede!"

Cristian Florin, angajat Digi: "O inițiativă bună, sincer, mai ales pentru angajați, cât și pentru familiile angajaților."

Serul folosit a fost cel produs de Pfizer, dar și cel de la compania Johnson&Johnson. Tot în cadrul acestei campanii au avut posibilitatea să se imunizeze și persoane care nu s-au vaccinat până acum.

Editor : Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

Premiu pentru campania grupului Digi "Avem același sânge"

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

Partenerii noștri