Grupul DIGI a reluat acțiunile de imunizare colectivă. Angajații și rudele lor s-au putut vaccina anti-COVID

Data actualizării: Data publicării:
vaccinare la digi
Grupul DIGI a reluat acțiunile de imunizare colectivă. FOTO: Captură Digi24

Grupul DIGI dă o mână de ajutor angajaţilor şi rudelor acestora în lupta împotriva COVID. Compania a reluat acțiunile de imunizare colectivă și a amenajat, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică București, un nou centru mobil într-unul dintre sediile Grupului din București. Este cea de-a treia campanie de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2.

 

Florin s-a alăturat grupului Digi în urmă cu 16 ani, iar anul acesta cadoul de ziua sa de naștere a fost doza 3 de vaccin.

Florin Spătaru, angajat Digi: "Am venit să fac doza 3 pentru că cea mai importantă e sănătatea. Și am avut în familie copilul, a fost bolnav de COVID în ultimele săptămâni, și nici eu, nici soția nu ne-am îmbolnăvit, fiind vaccinați cu ambele doze".

Sara, fiica unui angajat al companiei, este în clasa a opta. Își dorește să se întoarcă la școală și să-și îmbrățișeze colegii, așa că a mers să se imunizeze.

Sara, fiica unui angajat Digi: "E mai greu online și mi-ar plăcea acum să petrec ultimul an la școală și m-am vaccinat eventual ca să pot să mă întorc".

Programarea angajaților și rudelor acestora s-a făcut la fel că în campaniile anterioare, pe platforma internă a companiei. În parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică a fost amenajat un centru mobil de vaccinare într-unul din sediile din București ale firmei.

Vladimir, angajat Digi: "A fost perfect! A fost în cadrul companiei, n-a trebuit să mă agit, m-am înscris pe mail, pe HR. Super ok! A mers repede!"

Cristian Florin, angajat Digi: "O inițiativă bună, sincer, mai ales pentru angajați, cât și pentru familiile angajaților."

Serul folosit a fost cel produs de Pfizer, dar și cel de la compania Johnson&Johnson. Tot în cadrul acestei campanii au avut posibilitatea să se imunizeze și persoane care nu s-au vaccinat până acum.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri