Live

Cancelarul Olaf Scholz, primit de premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria

Data actualizării: Data publicării:
Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, primit la Palatul Victoria de premierul Nicolae Ciucă. Foto: Captură video

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a primit, luni, la Palatul Victoria, pe cancelarul Republicii Federale Germania, Olaf Scholz, aflat în vizită oficială în România.

Ceremonia întâmpinării cu onoruri militare a cancelarului german va fi urmată de o întrevedere în plen a celor două delegaţii guvernamentale.

Anterior întâlnirii cu premierul român, Olaf Scholz a avut o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, unde au susţinut declaraţii de presă comune.

În cadrul vizitei la Bucureşti, cancelarul german va participa împreună cu preşedintele Iohannis şi cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la o întâlnire în format trilateral.

De asemenea, cancelarul Republicii Federale Germania va purta un dialog cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi se va întâlni cu reprezentanţi ai minorităţii germane din România.

Editor : Robert Kiss

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Atenționare pentru românii care iși fac vacanța la munte. Salvamontiștii au primit 25 de apeluri de urgență în doar 24 de ore

Giorgia Meloni spune că statele UE nu se vor implica direct în împrumutul G7 pentru Ucraina finanțat din activele rusești înghețate

EURO 2024: Trei fani au fost înjunghiați în Germania, iar atacatorul a fost împușcat mortal de polițiști

Ciolacu: Atributul desemnării comisarului european este al premierului. Voi avea o discuţie şi cu preşedintele României

Partenerii noștri