Live

Ciolacu s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel: A fost un prilej de a reafirma importanța consolidării parteneriatului cu Biserica

Data publicării:
Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel, la Palatul Patriarhiei. Foto: Facebook/MarcelCiolacu

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, joi, cu Patriarhul BOR, Daniel, şi cu ceilalţi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la Palatul Patriarhiei. „A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără şi le cultivă, cât şi rolul social al acesteia, prin programe şi activităţi de ajutorare a celor în nevoie”, a afirmat liderul PSD.

„Am avut bucuria să mă întâlnesc astăzi, la Palatul Patriarhiei, cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel şi cu ceilalţi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că această întâlnire a fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica.

„A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără şi le cultivă, cât şi rolul social al acesteia, prin programe şi activităţi de ajutorare a celor în nevoie”, a menţionat prim-ministrul.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu și liderii PSD din Buzău, în campanie la sat. Politicienii au participat la o serbare câmpenească pe stadionul „Luceafărul”

Ciolacu dă vina pe guvernarea lui Cîțu pentru datoria publică de peste 52%: PSD, acea ciumă roşie, a lăsat datoria publică la 36%

Ciolacu și Ciucă îl asigură pe Geoană: Nu schimbăm data prezidențialelor

Mesajul de Paște al lui Marcel Ciolacu: Împreună putem să depăşim greutăţile vieţii

Partenerii noștri