Ciolacu s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel: A fost un prilej de a reafirma importanța consolidării parteneriatului cu Biserica

Data publicării:
428492162_938756447620919_1736909171946258630_n
Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel, la Palatul Patriarhiei. Foto: Facebook/MarcelCiolacu

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, joi, cu Patriarhul BOR, Daniel, şi cu ceilalţi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la Palatul Patriarhiei. „A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără şi le cultivă, cât şi rolul social al acesteia, prin programe şi activităţi de ajutorare a celor în nevoie”, a afirmat liderul PSD.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am avut bucuria să mă întâlnesc astăzi, la Palatul Patriarhiei, cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel şi cu ceilalţi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că această întâlnire a fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica.

„A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără şi le cultivă, cât şi rolul social al acesteia, prin programe şi activităţi de ajutorare a celor în nevoie”, a menţionat prim-ministrul.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri