Live

Codrin Ştefănescu, despre starea de sănătatea a lui Ion Iliescu: Ultima oară am vorbit cu el în weekend

Data publicării:

Social democraţii se declară îngrijoraţi de starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al partidului dezvăluie că liderii PSD obişnuiesc să primească săptămânal sfaturi de la fostul şef de stat.

Codrin Ştefănescu - secretar general adjunct al PSD: Am aflat de la medici că totul a decurs bine şi că nu sunt probleme. Ultima oară am vorbit în weekend. Era ca de obicei. Se simţea bine. Noi vorbim destul de des, cel puțin o dată pe săptămână îl sun. Vorbesc și cu doamna Nina. Și eu, și Liviu Dragnea sunăm destul de des. De foarte multe ori ne-a dat şi sugestii foarte bune. Se pare că a răcit în weekend și la vârsta domniei sale i-a afectat nu știu ce pungă lângă inimă și a necesitat această intervenție.

Ion Iliescu este internat la secția de terapie intensivă a Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a ajuns la recomandarea medicilor de la Spitalul Elias, unitate sanitară unde își face lunar controale medicale. Fostul preşedinte a fost operat şi starea lui este stabilă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Un candidat PSD își face campanie cu un clip în care lasă o fată să cadă lângă el fără să intervină. Apoi a explicat motivul (VIDEO)

Partenerii noștri