Live

Consilierul PSD care a apărut gol, de sub dus, la ședința de Consiliu de la Sectorul 1 și-a dat demisia

Data actualizării: Data publicării:
Consilierul PSD care a apărut gol, de sub dus, la ședința de Consiliu de la Sectorul 1 și-a dat demisia

Consilierul local Alberto-Iosif Caraian, care a apărut gol, de sub duș, la ședința de consiliu local din Sectorul 1 de vineri, 24 februarie, și-a dat demisia, transmite Biroul de presă al PSD.

„În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia.

În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR”, a precizat PSD într-un comunicat de presă.

Vineri, 24 februarie, a avut loc o nouă ședință a Consiliului Local al Sectorului 1. În momentul în care secretarul de ședință a început apelul nominal al consilierilor locali, consilierul PSD Alberto Iosif Caraian a intrat online în ședință, având deschisă camera video a dispozitivului de pe care se logase, chiar dacă era dezbrăcat, din duș.

Atât secretarul de ședință cât și mai mulți consilieri locali i-au atras atenția lui Caraian să își închidă camera video.

Pentru câteva minute, transmisiunea din dușul consilierului local s-au întrerupt. Ulterior, acesta a transmis din nou imagini cu sine plimbându-se printr-o încăpere, după ieșirea de la duș. După câteva minute destinate reorganizării, lucrările ședinței de Consiliu Local s-au reluat.

Ulterior, consilierul social-democrat și-a cerut scuze în mod public pe pagina personală de Facebook. „Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”, a spus Alberto Iosif Caraian.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Stolojan crede că Ciucă și Ciolacu ar avea șanse la președinție dacă nu va candida Geoană: „Ciucă e mai calificat, Geoană e birocrat”

Cîrstoiu regretă că nu l-a ascultat pe Traian Băsescu: Mi-a spus că voi deveni peste noapte aproape cel mai urât dintre pământeni

Ciolacu îi taie avântul lui Negoiță: Am decis cu Ciucă că el e foarte bun la sectorul 3

Al cui e doctorul Cîrstoiu? “Ciupercăraia” din alianța lui Nicu și Marcel

Partenerii noștri