Live

Liviu Dragnea votează seara, într-o locație secretă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

PSD a făcut public calendarul de vot al liderilor partidului cu mare întârziere, aproape toți fiind programați la urne pe seară, între orele 18 și 20. Locația în care își va exprima votul președintele PSD, Liviu Dragnea, este ținută în secret. 

Pentru a nu mobiliza electoratul la urne, liderii PSD au decis ca ei să nu se grăbească să meargă la secțiile de votare, luând decizia să lase pentru orele târzii ale serii exprimarea dreptului constituțional. Doar Viorica Dăncilă, care acționează în continuare separat de stafful de campanie al PSD, se va prezenta la urne la ora 11. Liviu Dragnea va vota la ora 19, conform programului făcut public de PSD. La alegerile trecute, liderii PSD au votat în prima parte a zilei. 

UPDATE. Potrivit unor informații, Liviu Dragnea va vota la Liceul Jean Monet din cartierul Primăverii, unde a votat și Președintele Iohannis. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

USR Iași cere filialelor PSD din Moldova să retragă sprijinul politic al lui Ciolacu, după reclamațiile „discriminatorii” ale acestuia

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu

Partenerii noștri