Live

Marian Oprișan vrea mai puțini miniștri în Guvernul Dăncilă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a declarat, luni, că ar trebui o structură mai flexibilă a Guvernului, cu mai puțini miniștri. El a adăugat că evaluarea miniștrilor îi aparține premierului Viorica Dăncilă, informează Mediafax.

„Dacă privim cu atenție eu cred că da (ar trebui restructurare-n.r). Cred că ar trebui să fie o structură mai flexibilă, cu mai puțin miniștri”, a afirmat Marian Oprișan, înainte de Comitetul Executiv al PSD.

Vicepreședintele PSD a adăugat că evaluarea miniștrilor o va face premierul Viorica Dăncilă și o va prezenta social-democraților în Comitetul Executiv.

„Nu fac eu evaluarea miniștrilor din Guvern. Evaluarea o face doamnă prim-ministru. O va prezența în CEx și atunci vom discuta. Nu sunt adeptul să spăl rufele în public Dacă acum nu le exprim înseamnă că nu am nicio nemulțumire în acest moment cu privire la echipă guvernamentală”, a mai spus Oprișan, întrebat despre remanierea guvernamentală.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Îngrijorate de un atac, SUA au cerut ajutorul vecinilor Iranului pentru a reduce tensiunile cu Israelul

Barometrul vizibilităţii miniştrilor: Marcel Ciolacu și Marcel Boloș, pe primele locuri. Ce politicieni sunt la coada clasamentului

Marian Oprișan nu va prelua funcția de președinte al CJ Vrancea, după moartea liberalului Cătălin Toma

Ciolacu: Am cerut urgentarea elaborării actelor normative care să rezolve problemele semnalate de fermieri și transportatori

Partenerii noștri