Live

"Mişcarea" condusă de Cioloş şi-a lansat site de ştiri

Data actualizării: Data publicării:
Mişcarea România Împreună, condusă de Dacian Cioloş, şi-a lansat propriul site de ştiri, demersul fiind motivat de un context în care "manipularea a atins cote îngrijorătoare", iar coaliţia aflată la putere "controlează direct sau indirect o mare parte dintre televiziunile și publicațiile românești".
 

Mai jos, explicaţiile oferite de platforma fostului premier, Dacian Cioloş, aşa cum apar ele la categoria "Despre noi" de pe site-ul impreunapentruRomania.ro:

"ÎmpreunăpentruRomânia.ro este un site asumat de Mișcarea România Împreună (RO+). Facem încă de la început această precizare în spiritul transparenței și onestității care ne caracterizează toate acțiunile.

În contextul în care manipularea a atins cote îngrijorătoare, iar coaliția de guvernare controlează direct sau indirect o mare parte dintre televiziunile și publicațiile românești, considerăm că un site de știri asumat de mișcarea noastră politică este necesar pentru a combate știrile false sau zvonurile în cascadă despre noi.

ÎmpreunăpentruRomânia.ro va fi locul în care românii pot găsi informații reale și actualizate despre acțiunile, gândurile și despre activitatea politică a membrilor Mișcării România Împreună și activitatea civică a Platformei România 100. Site-ul nu va reflecta doar viața RO+ și a membrilor fondatori, ci va pune în context informații din țară și din lume relevante pentru cetățenii acestei țări, fie ei susținători sau nu ai Mișcării România Împreună".

Citiţi şi: De ce a sacrificat-o Iohannis pe Kovesi

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa are ordin de restricție pentru că și-a bătut din nou soția

Noi violențe în Georgia, "legea rusă" a fost votată. Poliția a dat cu gaze lacrimogene în mulțimea care a luat cu asalt Parlamentul

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

Partenerii noștri