"Mişcarea" condusă de Cioloş şi-a lansat site de ştiri

Data actualizării: Data publicării:
Site
Mişcarea România Împreună, condusă de Dacian Cioloş, şi-a lansat propriul site de ştiri, demersul fiind motivat de un context în care "manipularea a atins cote îngrijorătoare", iar coaliţia aflată la putere "controlează direct sau indirect o mare parte dintre televiziunile și publicațiile românești".
 

Mai jos, explicaţiile oferite de platforma fostului premier, Dacian Cioloş, aşa cum apar ele la categoria "Despre noi" de pe site-ul impreunapentruRomania.ro:

"ÎmpreunăpentruRomânia.ro este un site asumat de Mișcarea România Împreună (RO+). Facem încă de la început această precizare în spiritul transparenței și onestității care ne caracterizează toate acțiunile.

În contextul în care manipularea a atins cote îngrijorătoare, iar coaliția de guvernare controlează direct sau indirect o mare parte dintre televiziunile și publicațiile românești, considerăm că un site de știri asumat de mișcarea noastră politică este necesar pentru a combate știrile false sau zvonurile în cascadă despre noi.

ÎmpreunăpentruRomânia.ro va fi locul în care românii pot găsi informații reale și actualizate despre acțiunile, gândurile și despre activitatea politică a membrilor Mișcării România Împreună și activitatea civică a Platformei România 100. Site-ul nu va reflecta doar viața RO+ și a membrilor fondatori, ci va pune în context informații din țară și din lume relevante pentru cetățenii acestei țări, fie ei susținători sau nu ai Mișcării România Împreună".

Citiţi şi: De ce a sacrificat-o Iohannis pe Kovesi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri