Live

Surse parlamentare: Toader, „foarte afectat” de retragerea sprijinului politic de către PSD

Data publicării:

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a discutat miercuri aproximativ o oră cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în biroul acestuia, după care a plecat la Guvern.

Potrivit unor surse parlamentare, Tudorel Toader ar fi fost „foarte afectat” de retragerea sprijinului politic de către PSD.

Şedinţa de plen a Senatului în care era programată, pentru a patra oară, pentru dezbatere şi vot moţiunea simplă "Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Toader" a fost suspendată miercuri din lipsă de cvorum.

Ministrul a fost prezent în sala de plen pentru mai mult de oră, aşteptând ca senatorii să ajungă la dezbaterea moţiunii care îl viza. După plen, Tudorel Toader a plecat însoţit de Tăriceanu spre biroul acestuia.

Sursa: Agerpres

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect” VIDEO

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Piedone îl ironizează pe Ciolacu: Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Eşti bine?

Băsescu este convins că Ciolacu va pierde PSD dacă Firea va câștiga Primăria Capitalei: „Nu-l iartă, nici eu nu l-aș ierta”

„Ghiveciu Matei”. Pesediștii tot uită numele candidatului de la Sectorul 5, Adrian Vigheciu

George Tuță, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, și-a depus candidatura: „Vom reconstrui capitala Capitalei”

Partenerii noștri