Live

VIDEO. Scandal la PMB. Aurelian Bădulescu a dat cu pumnii în ușă

Data actualizării: Data publicării:
Aurelian Bădulescu și alți consilieri generali au fost ținuți la ușă de polițiștii locali.

Scandal la Primăria Municipiului București. Nicușor Dan nu a permis consilierilor generali accesul în sală de ședință a CGMB din cauza restricțiilor, cerând prezență doar în sistem online. PSD în schimb, spune că Bucureștiul a ieșit din scenariul roșu, astfel că ședințele se pot ține cu prezența consilierilor în sală, cum a fost cazul la Sectorul 1.

În timp ce Nicușor Dan vorbea în ședință despre incendiul de la „Matei Balș, consilierul Aurelian Bădulescu dădea cu pumnii în ușă și se certa cu polițiștii care nu îi permiteau accesul în sala de ședințe a CGMB.

Consilierii generali PSD solicită Primarului General al Capitalei, Nicușor Dan, ca ședința convocată astăzi de la ora 11:00 să se desfășoare cu participarea tuturor consilierilor generali în sala Consiliului General al Municipiului București (CGMB) din Primăria Capitalei, așa cum se desfășoară ședințele de Consiliu în toată țara.

Aceștia reclamă comportamentul Primarului General al Capitalei în privința modalității în care convoacă și în acest moment ședintele de Consiliu General, când Capitala a ieșit din scenariul roșu.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja: „Se spun lucruri și eu vreau să am sprijinul PNL”

De ce un Plan pentru București

Primăria, afacere de familie în Vâlcea. În timp ce într-un sat soții s-au înțeles, în altul un tată și fiul lui se ceartă pe funcție

Burduja, despre candidatura la Primăria Capitalei: „Sunt o alternativă pentru schimbare. Nu am mai fost primar în acest oraș”

Partenerii noștri