Live

Tone de ambalaje de plastic aruncate pe un pârâu din Bihor

Data actualizării: Data publicării:

Imagini șocante au fost surprinse pe un pârâu de lângă localitatea bihoreană Șuncuiș de Beiuș. Mii de sticle și ambalaje din plastic zac aruncate pe suprafața apei, în spatele unor case.

Locul s-a transformat într-un adevărat depozit de astfel de obiecte, aruncate de localnici în Valea Șuncuișului, un pârâu care se varsă în Crișul Negru. Imaginile au fost surprinse de o localnică, iar postarea a strâns în scurt timp zeci de reacții și comentarii.

Oamenii din zonă îi acuză pe unii săteni că, în loc să adune PET-urile și să le predea operatorului de salubritate, preferă să le arunce în pârâu. S-au strâns tone de astfel de deșeuri care au blocat pur și simplu o parte din cursul apei.

De altfel, ambalajele de plastic pot fi întâlnite pe toată lungimea văii, susțin unii localnici.

Redactor: Adrian Laboș

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Dacă arzi deşeuri, faci puşcărie!”: Șeful Gărzii de Mediu vrea pedepse cu închisoarea pentru cei care ard ilegal gunoaie

Tone de deșeuri zac pe un teren din Sectorul 1. Primăria refuză să ridice gunoiul și spune că Ministerul de Finanțe trebuie să se ocupe

Pădure plină de resturi de betoane. Jurnaliștii care filmau, legitimați de polițiști: Să înțeleg că sunteți nemulțumit de lucrări?

Risc major de holeră și difterie în Fâșia Gaza. Oamenii trăiesc printre mormane de moloz și gunoaie

Partenerii noștri