Live

VIDEO Zeci de tineri au petrecut fără niciun fel de distanțare socială la o terasă în Centrul Vechi. Poliția l-a amendat pe patron

Data publicării:
Centrul Vechi. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Un videoclip viralizat pe internet a surprins zeci de tineri joi seară la o terasă în Centrul Vechi al Capitalei, petrecând fără niciun fel de distanțare socială, fără măști, fără a respecta nicio măsură sanitară. Poliția s-a sesizat și l-a amendat pe patron. 

Filmarea postată pe internet îi arată pe tineri înghesuiți unii în alții, dansând, bând din picioare sau așezați la mese, într-o aglomerație care nu respectă nicio normă de distanțare socială.

Poliția s-a sesizat și l-a amendat pe patronul terasei.

„În seara de 15 octombrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au constatat faptul că la o terasă nu se respectă măsurile de distanțare fizică. Au fost observate mai multe persoane, grupate, care se aflau la mese, dar și în picioare. I s-a pus în vedere administratorului societății să ia măsuri pentru respectarea distanțării fizice și a fost aplicată sancțiune contravențională pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arată într-un comunicat al poliției.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Petrecere de 1 Mai încheiată cu bătaie, la Vama Veche. Poliția îi caută pe făptași

Atac cu cuțitul în Centrul Vechi din București: O femeie a fost înjunghiată de un necunoscut

Acțiune fulger de control în Centrul Vechi din Capitală. Au fost date amenzi la săli de jocuri și restaurante

Petrecere extravagantă înainte de nunta fiului celui mai bogat om din India. Rihanna, Bill Gates și Mark Zuckerberg, printre invitați

Partenerii noștri