VIDEO Zeci de tineri au petrecut fără niciun fel de distanțare socială la o terasă în Centrul Vechi. Poliția l-a amendat pe patron

Data publicării:
centrul vechi redeschidere terase IN_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Centrul Vechi. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Un videoclip viralizat pe internet a surprins zeci de tineri joi seară la o terasă în Centrul Vechi al Capitalei, petrecând fără niciun fel de distanțare socială, fără măști, fără a respecta nicio măsură sanitară. Poliția s-a sesizat și l-a amendat pe patron. 

Filmarea postată pe internet îi arată pe tineri înghesuiți unii în alții, dansând, bând din picioare sau așezați la mese, într-o aglomerație care nu respectă nicio normă de distanțare socială.

Poliția s-a sesizat și l-a amendat pe patronul terasei.

„În seara de 15 octombrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au constatat faptul că la o terasă nu se respectă măsurile de distanțare fizică. Au fost observate mai multe persoane, grupate, care se aflau la mese, dar și în picioare. I s-a pus în vedere administratorului societății să ia măsuri pentru respectarea distanțării fizice și a fost aplicată sancțiune contravențională pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arată într-un comunicat al poliției.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri