Live

Video Sute de persoane au participat la un protest împotriva măsurilor anti-Covid, la Constanța

Data publicării:
Proteste în Constanta împotriva restricțiilor anti-Covid. Foto: Captură video

Sute de persoane participă, duminică seara, în municipiul Constanţa, la un protest organizat împotriva noilor măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Protestatarii au scandat, pe platoul Instituţiei Prefectului, lozinci printre care "Masca jos", "Jos Guvernul", "Libertate te iubim, ori învingem, ori murim", "Jos criminalii", ei continuând să mărşăluiască pe străzile oraşului, transmiţând acelaşi gen de mesaje, dar şi cântând imnul naţional "Deşteaptă-te române", relatează Agerpres. Manifestarea de protest a fost iniţiată pe o pagină de socializare.

Mulţi dintre protestatari, majoritatea tineri, nu poartă măşti de protecţie. Acţiunea de protest are loc sub supravegherea poliţiştilor şi jandarmilor.

Protestatarii s-au oprit în faţa Casei de Cultură din oraș, scandând în continuare lozinci faţă de măsurile impuse de autorităţi împotriva coronavirusului.

Conform Instituţiei Prefectului, incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 înregistrată duminică, pe baza situaţiei din ultimele 14 zile, este în judeţul Constanţa de 4,14 la mia de locuitori, iar în municipiul Constanţa, de 6,29 la mie.

Un protest asemănător a avut loc duminică seara și în Brăila. 

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un adolescent din Constanța a fost arestat preventiv, după ce a lovit cu pumnul în față un jandarm

O plajă din Constanța s-a transformat într-o baltă uriașă după ploile din oraș. Imagini de pe litoral cu o zi înainte de minivacanță

ÎPS Teodosie anunță că va aduce Lumina Sfântă de pe mare și anul acesta. Mesajul Arhiepiscopului Tomisului 

După 80 de ani, asistenta care a salvat vieți în Al Doilea Război Mondial alături de medicul Gafencu s-a întors la spital

Partenerii noștri