Live

Video Un incendiu de proporții a mistuit un restaurant, în Galați. Intervenție de amploare a pompierilor, 23 au fost chemați din tura liberă

Data actualizării: Data publicării:
Un restaurant a luat foc în Galați, iar focul s-a extins și la o casă. Foto: Captură video You Tube/ Monitorul de Galați

Incediul a izbucnit în această dimineață la un restaurant din localitatea Vânători din județul Galați. Focul s-a extins cu repeziciune și a cuprins și o casă din apropiere. 15 persoane au reușit să se autoevacueze la timp din calea flăcărilor. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, iar 23 de militari au fost chemați din tura liberă pentru a ajuta la stingerea incendiului.

 

Pompierii au intervenit imediat cu patru autospeciale de stins incendii, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi echipajul SMURD tip B2 de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, informează ISU Galați.

Pentru că focul violent s-a extins cu repziciune, cuprinzâmd și o casă din vecinătatea, a fost nevoie de suplimentarea forțelor. La fața locului au sosit încă două autospeciale de la Secţia de Pompieri Galaţi, o autocisternă de 9 tone, două autospeciale de la Combinatul siderurgic din Galaţi şi 23 de oameni din tura liberă.

Reprezentanţii ISU Galaţi au anunțat că focul a fost localizat, iar 15 persoane au reușit să se evacueze. Niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Editor : D.D.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Incendiu puternic la fațada unui bloc în construcție, în București. Fumul gros se vede de la câțiva kilometri

O mașină a luat foc pe A1 imediat după ce șoferul a oprit pe banda de urgență și a deschis portbagajul

O mașină a luat foc în mers pe șoseaua de centură a Clujului

VIDEO. Un tren a luat foc în mers în Canada

Partenerii noștri