Live

Un motociclist a fost amendat cu 6.090 de lei și a rămas fără permis 870 de zile după ce a fugit de poliție

Data actualizării: Data publicării:
Sursa foto: Facebook / Politia Romania

Un tânăr de 19 ani din județul Gorj s-a ales cu o amendă substanțială și și-a pierdut permisul de conducere pentru o perioadă lungă de tip după ce a refuzat să oprească când a fost somat de polițiști. Mai mult, s-a lansat într-o urmărire cu poliția.

Potrivit Poliției Române, atunci când agenții din Gorj i-au făcut semn să oprească, tânărul motociclist, care transporta și un pasager, a refuzat, lansându-se într-o cursă în care și-a pus viața în pericol, dar și pe cea a pasagerului său și a celor din calea sa. Agenții au plecat în urmărirea lui. La un moment dat, tânărul a schimbat direcția de deplasare, iar polițiștii au tras un foc de avertizare, însă fără niciun rezultat. Până la urmă, tânărul și-a abandonat motocicleta pe marginea drumului și a fugit, dar a fost găsit.

În urma cursei cu poliția pe urme, tânărul s-a ales cu o amendă de 6090 de lei, dar și cu permisul suspendat pe o perioadă de 870 de zile, pentru că a încălcat numeroase reguli de circulație.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Capcanele în care cad românii care fac cumpărături online. Avertismentul Poliției Române

Val de fraude pe internet. Avertismentul Poliției Române: Au apărut „pachete infracţionale” online. Datele noastre sunt marfă pe net

Patru infractori urmăriți la nivel internațional au fost aduși înapoi în România, după ce aceștia au fugit în alte țări europene

Poliția Română avertizează asupra escrocheriilor online: „Țeapă! Fii deștept!”

Partenerii noștri