Live

Un protestatar surdo-mut a fost amendat cu 2.000 de lei, pentru că a scandat lozinci anti-PSD

Data actualizării: Data publicării:

Un bărbat din București, care este surdo-mut, a fost amendat de Jandarmeria Bucureşti cu 2.000 de lei pentru că a scandat lozinci anti-PSD, la Congresul Extraordinar al partidului, care a avut loc pe 10 martie.

CITEȘTE ȘI: Reacția Jandarmeriei Române în cazul bărbatului surdo-mut amendat la proteste, pentru că a „scandat lozinci”

În faţa Sălii Palatului, unde se desfășura Congresul extraordinar al PSD, a fost organizat sâmbătă un protest al grupării #Rezist, care nu a fost lipsit de incidente. Cel puţin trei dintre cei aproape 250 de demonstranţi care au manifestat vizavi de Sala Palatului au fost săltaţi de jandarmi şi duşi la secţia de poliţie.

Persoanele urcate în duba Jandarmeriei s-au ales cu amenzi de 800 de lei şi de 3.000 de lei atât pentru tulburarea liniştii publice, cât şi pentru faptul că au împiedicat autorităţile să asigure ordinea la proteste.

Printre cei amendați se numără și Ioan Duia, un bărbat care este surdo-mut. El a primit o amendă de 2.000 de lei pentru „participare și scandare de lozinci”, după cum se arată în procesul verbal întocmit de Jandarmeria Română.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mircea Geoană spune că pesediștii îl atacă pentru că îi deranjează sondajele: Posibila mea candidatură creează fibrilație în sistem

Simonis: România nu e pregătită peste noapte pentru cota progresivă. La fel și cu taxa pe lux. ANAF să se raporteze la un calcul al UAT

Alfred Simonis, despre atacurile din coaliție în campania electorală: Vor exista, mai ales din eșaloanele doi și trei

PSD şi PNL se acuză reciproc pentru surparea străzii din Slănic Prahova

Partenerii noștri