Un protestatar surdo-mut a fost amendat cu 2.000 de lei, pentru că a scandat lozinci anti-PSD

Data actualizării: Data publicării:
ioan duia

Un bărbat din București, care este surdo-mut, a fost amendat de Jandarmeria Bucureşti cu 2.000 de lei pentru că a scandat lozinci anti-PSD, la Congresul Extraordinar al partidului, care a avut loc pe 10 martie.

CITEȘTE ȘI: Reacția Jandarmeriei Române în cazul bărbatului surdo-mut amendat la proteste, pentru că a „scandat lozinci”

În faţa Sălii Palatului, unde se desfășura Congresul extraordinar al PSD, a fost organizat sâmbătă un protest al grupării #Rezist, care nu a fost lipsit de incidente. Cel puţin trei dintre cei aproape 250 de demonstranţi care au manifestat vizavi de Sala Palatului au fost săltaţi de jandarmi şi duşi la secţia de poliţie.

Persoanele urcate în duba Jandarmeriei s-au ales cu amenzi de 800 de lei şi de 3.000 de lei atât pentru tulburarea liniştii publice, cât şi pentru faptul că au împiedicat autorităţile să asigure ordinea la proteste.

Printre cei amendați se numără și Ioan Duia, un bărbat care este surdo-mut. El a primit o amendă de 2.000 de lei pentru „participare și scandare de lozinci”, după cum se arată în procesul verbal întocmit de Jandarmeria Română.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri