Live

Galerie Foto Un șofer a murit după ce mașina lui a „aterizat” într-o curte, în Botoșani

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat a murit într-un accident, în Botoșani FOTO: Facebook/ ISU Botoșani

Un grav accident rutier, soldat cu decesul unui bărbat, s-a produs luni dimineaţă, pe raza comunei Santa Mare din judeţul Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu.

Autoturismul în care se afla bărbatul a lovit un stâlp din beton şi apoi s-a răsturnat în curtea unei locuinţe. Bărbatul a fost găsit inconştient la faţa locului şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvat.

"În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto, în vârstă de 67 ani. Acesta a fost găsit inconştient. Pompierii l-au scos din maşină şi au început imediat manevrele de resuscitare, împreună cu echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În ciuda eforturilor depuse, s-a constatat decesul", a declarat Dorina Lupu pentru Agerpres.

Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiștii au tras 61 de focuri de armă ca să-l oprească pe șoferul contrabandist din Dorohoi. Bărbatul rănit a fost operat

Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc

Un copil de 2 ani și-a lovit mama cu o mașină Tesla. Gigantul auto se află acum în fața unui proces bizar

Partenerii noștri