Live

Situația rușinoasă în care a ajuns o tânără de 22 de ani, după ce a cerut cazare gratuită într-un hotel

Data actualizării: Data publicării:

Elle Darby, o tânără vloggeriță cu 90.000 de fani pe Youtube și 79.000 de urmăritori pe Instagram, a fost ridiculizată și amenințată, după ce l-a contactat pe proprietarul unui hotel pentru a-i cere să o cazeze gratuit, în schimbul promovării pe rețelele sociale.

Deși nu este o practică neobișnuită ca persoanele cu un număr mare de fani pe rețelele de socializare să primească bani sau produse în schimbul promovării, de această dată, Darby a avut parte de un refuz categoric din parte proprietarului unui hotel.

Tânăra în vârstă de 22 de ani spune că de când proprietarul White Moose Café and Charleville Lodge Hotel din Dublin a făcut public schimbul de mesaje, ea a primit numeroase amenințări și mesaje pline de ură.

„Mi-ar plăcea ca hotelul să apară într-unul dintre clipurile mele de pe Youtube sau într-un story/postare pe Instagram. Ar aduce trafic pentru hotelul tău și le-as recomanda altora să se facă rezervări aici, în schimbul cazării gratuite”, i-a scris Darby lui Paul Stenson, proprietarul hotelului.

Acesta a reacționat însă dur și i-a transmis un mesaj lung tinerei. Paul Stenson este cunoscut pentru ideile sale radicale: în trecut a dus o adevărată campanie împotriva vegetarienilor și și-a făcut un obicei din a-i insulta pe clienții care îi lasă review-uri proaste pe TripAdvisor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Primăria, afacere de familie în Vâlcea. În timp ce într-un sat soții s-au înțeles, în altul un tată și fiul lui se ceartă pe funcție

Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate

Utilizatorii site-urilor de știri din SUA sunt tot mai neimplicați pe rețelele sociale. Care este motivul

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”.

Partenerii noștri