Live

Adevărul din spatele imaginii virale cu un avion Emirates acoperit cu diamante și cristale

Data publicării:

Imaginea virală cu un avion al companiei aeriene Emirates, care pare acoperit cu cristale și diamante, nu este reală. Fotografia a fost creată de o artistă pasionată de editarea foto cu cristale, a precizat compania aeriană, surprinsă de cât de rapid s-a viralizat imaginea.

În fotografia postată pe Emirates pe Twitter, avionul este parcat în fața unui terminal, înconjurat de camionete pentru transportul bagajelor. „Vă prezentăm noul Emirates Bling 777”, a scris compania aeriană.

După ce imaginea a fost redistribuită de mii de ori, compania Emirates a revenit cu precizări. „Noi doar am postat o fotografie artistică realizată de Sara Shakeel. Putem confirma că nu este reală”, au declarat reprezentanții Emirates.

Inițial, imaginea a apărut însă pe contul de Instagram al artistei Sara Shakeel, cea care a manipulat fotografia astfel încât avionul să pară încrustat cu cristale și diamante. Postarea ei a strâns peste 47.000 de aprecieri pe Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

So My plane has been on the news lately, confirming whether it’s real or not, so before I took off I took another picture just to let you guys know it’s real ????✈️ . . . P.s thank you guys ! I truly and honestly made the diamond plane for the love of the trip and the excitement! Never in a million years did I know it’ll end up on news / tv / trending on #twitter all over the place ! So thank you a million times! ? . CollageArt SaraShakeel . . . #art #collageart #plane #diamonds #vision #emirates #clouds #diamond #crystalart #arte #hope #edit #editing #bright #creation #Creative #imagine

A post shared by Sara Shakeel (@sarashakeel) on

Shakeel este o artistă de origine pakistaneză, care se ocupă cu editarea fotografiilor astfel încât obiectele sau persoanele din imagini par acoperite cu cristale. Pe pagina sa de Instagram, artista are peste 500.000 de fani.

 

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Aterizare forţată a unui avion de mici dimensiuni în Alba. Pompierii au găsit aeronava răsturnată cu roţile în sus

VIDEO. Aterizare cu emoții: Un Boeing 747 al Lufthansa țopăie pe pistă înainte ca piloții să decidă ridicarea în aer a aeronavei

Alertă falsă cu bombă pe aeroportul din Chișinău. Pilotul unui avion care venea de la Londra a decis să aterizeze de urgență la Iași

MAE: Două grupuri de români sunt blocate pe Aeroportul din Dubai din cauza inundațiilor

Partenerii noștri