Live

VIDEO Şoarece în raftul cu carne. Reacţia Kaufland

Data actualizării: Data publicării:

Dialog halucinant într-un supermarket din Argeş între un client şi o vânzătoare, în timp ce omul filma un şoarece în vitrina cu carne.  

"Vă ia de mână, doamnă! Vă muşcă, nu puneţi mâna pe el!"

Vânzătoarea cheamă o colegă în ajutor, dar animalul se face repede nevăzut.

Compania a reacţionat şi a transmis că a retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, fiind restabilite condiţiile igienico-sanitare.

Ne cerem scuze clienților pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare. Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe.
Vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin”, a transmis Kaufland.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Șoarece obsedat de curățenie: A fost filmat în timp ce face ordine în magazia unui bărbat, timp de mai multe nopți

Cel mai bătrân șoarece din lume, botezat după actorul Patrick Stewart din ”Star Trek”, a intrat în Cartea Recordurilor

VIDEO. Șoarece filmat într-un salon de pediatrie. DSP susține că a aflat întâmplător de nereguli, de la jurnaliști

VIDEO | Șoarece filmat în timp ce mânca ciocolată, într-un hipermarket din Cluj-Napoca

Partenerii noștri