VIDEO Șoarece obsedat de curățenie: A fost filmat în timp ce face ordine în magazia unui bărbat, timp de mai multe nopți

Data publicării:
soarece
Un șoarece a făcut ordine în magazie în fiecare noapte timp de două luni Foto: Captură YouTube

Un bărbat, care și-a găsit lucrurile din magazie mutate, a pus o cameră de filmat și a făcut o descoperire uimitoare: un șoarece a făcut ordine în magazie în fiecare noapte timp de două luni, scrie The Guardian.

Fotograful Rodney Holbrook a observat că obiectele pe care le-a lăsat aruncate prin magazie erau puse, în mod misterios, înapoi unde le era locul peste noapte.

Holbrook, din Țara Galilor, și-a instalat o cameră de filmat pe masa de lucru pentru a afla ce se întâmplă și a surprins imagini incredibile.

Holbrook, în vârstă de 75 de ani, a declarat pentru BBC: „Se întâmplă de luni de zile. Îi spun Welsh Tidy Mouse. La început, am observat că mâncarea pe care o puneam pentru păsări ajungea în niște pantofi vechi pe care îi depozitam în șopron, așa că am instalat o cameră.”

Imaginile îl arată pe șoricel adunând cuie, dopuri, piulițe și șuruburi, ca mai apoi să le așeze într-o tavă pe banca de lucru a lui Holbrook.

Holbrook spune că a lăsat voit împrăștiate diferite obiecte pentru a vedea dacă șoarecele le poate ridica, dar șoricelul nu a fost descurajat și a fost văzut chiar cărând legături de cablu.

„Nu mi-a venit să cred când am văzut că șoarecele face ordine”, a spus Holbrook.

„A mutat tot felul de lucruri în cutie, bucăți de plastic, piulițe și șuruburi. Nu mă obosesc să fac ordine acum, pentru că știu că el se va ocupa de asta. Las lucrurile din cutie și le pun la loc până dimineața. De 99 de ori din 100 șoarecele va face ordine pe parcursul nopții.”

Un incident similar a avut loc în 2019, când un videoclip viral îl arăta pe un șoarece mutând diverse lucruri într-o magazie a unui bărbat, lângă Bristol. Steve Mckears le-a spus reporterilor că a crezut că „o ia razna” când șuruburile și obiectele metalice au reapărut într-o cutie care conținea hrană pentru păsări. El a instalat o cameră și a capturat imagini cu șoarecele punând șuruburi și alte obiecte metalice în container.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri