Live

Armata SUA a doborât o rachetă trasă din Yemen care viza un distrugător american

Data publicării:
Foto: U.S. Central Command/ Twitter (X)

Armata americană a informat la sfârşitul săptămânii trecute că a doborât o rachetă de croazieră vizând un distrugător american, trasă dintr-o zonă a Yemenului aflată sub controlul rebelilor houthi, notează AFP, preluată de Agerpres. 

Duminică, în jurul orelor 16:45, (13:45 GMT), „o rachetă de croazieră anti-navă trasă din zone controlate de militanţi houthi susţinuţi de Iran în direcţia USS Laboon”, un distrugător american, a comunicat Comandamentul militar american în Orientul Mijlociu (CENTCOM), indicând că un avion de luptă american a doborât racheta fără să se înregistreze răniţi sau pagube. 

Noi „atacuri americano-britanice” au fost lansate duminică împotriva oraşului-port Hodeida, în zona de vest a Yemenului controlat de rebelii Houthi pro-iranieni, anunță sursele de presă ale acestei mişcări.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nou incident naval în Marea Chinei de Sud: Beijingul acuză SUA că a „încălcat grav a suveranitatea și securitatea Chinei”

Croaziera în care oaspeții pot călători nud. Cât costă inedita experiență și ce reguli trebuie să urmeze pasagerii

Imagini cu debarcaderul plutitor pe care îl construiește armata SUA în Gaza. Pentagonul spune că va costa 320 de milioane de dolari

Ucraina a lovit la Sevastopol una din cele mai vechi nave ale marinei militare ruse

Partenerii noștri