Live

Cât a cerut un fals taximetrist din Paris pentru o cursă de la aeroport spre centru. Bărbatul a fost condamnat

Data actualizării: Data publicării:

Un șofer din Paris care se dădea drept taximetrist a fost condamnat la 8 luni de închisoare, după ce a cerut unui cuplu thailandez să îi plătească 247 de euro pentru o cursă de la aeroport, scrie BBC News.

Turiștii au filmat întreaga ceartă cu șoferul francez, iar clipul a devenit ulterior viral pe YouTube. O cursă cu taxiul de la aeroportul Charles de Gaulle spre centrul Parisului nu costă, de regulă, mai mult de 45-55 de euro.

Șoferul a fost găsit vinovat pentru fraudă și șantaj care a implicat amenințări. În clipul filmat de turiști, el susținea că lucrează pentru un serviciu privat de taxi, Chauffeur Privé.

Când acesta a insistat să îi fie plătiți 247 de euro pentru cursa respectivă, cei doi turiști i-au cerut să deschidă ușile din spate și să îi lase la o secție de poliție.

Ulterior, oamenii s-au oferit să îi plătească 180 de euro, însă șoferul a insistat să primească mai mult și a început să țipe la ei. „Îmi plătești 200 de euro. Îmi plătești!”, le-a spus el.

În cele din urmă, speriați, turiștii au decis să îi plătească cei 200 de euro, doar pentru a fi lăsați să covoare din mașină.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Proteste violente în Franța. Zeci de persoane arestate la Paris. Magazine sparte, forțele de ordine intervin cu gaze lacrimogene

Țările G7 s-au angajat să-și închidă centralele pe cărbune până în 2035

Înainte să-și viziteze aliații din Serbia și Ungaria, dictatorul chinez se va întâlni cu Macron și Von der Leyen la Paris

Franța „dă prioritate” economiei de război și accentuează producția de rachete

Partenerii noștri