Live

Fetiță de 5 ani violată pe proprietatea Ambasadei SUA din Delhi. Agresorul riscă pedeapsa capitală

Data publicării:
Sursă foto: Agerpres

Un bărbat de 25 de ani a fost arestat pentru că ar fi violat o fetiță de 5 ani pe proprietatea Ambasadei SUA din capitala indiană, Delhi, relatează BBC NEWS.

Bărbatul a fost arestat duminică, după ce părinții copilului au înregistrat o plângere la poliției, au declarat surse din poliție pentru agenția de știri PTI.

Fata, care a fost agresată sâmbătă dimineață, se află într-o stare stabilă, medicii confirmând că a fost violată.

Familia ei locuiește pe terenul ambasadei, unde tatăl fetei lucrează ca membru al echipei de curățenie.

Poliția a declarat că acuzatul, șofer, nu este angajat la ambasadă. Cu toate acestea, el locuiește împreună cu părinții în clădirea personalului, tatăl său făcând parte, de asemenea, din echipa de îngrijitori.

Ambasada SUA se află în Chanakyapuri, o enclavă diplomatică din centrul capitalei Delhi, care găzduiește mai multe ambasade și instituții internaționale. Zona este vastă, păzită bine și întreținută de angajați locali.

Familiile acuzatului și ale victimei se cunosc bine, potrivit anchetatorilor, care au declarat pentru ziarul Hindustan Times că agresorul „a ademenit-o” pe fată în casa sa când a văzut-o jucându-se afară. Părinții lui erau plecați în momentul atacului.

Când fata s-a întors acasă, i-a spus mamei sale cele întâmplate. A fost dusă imediat la spital, unde, a spus poliția, medicii au confirmat că a fost violată.

Poliția a spus că bărbatul este cercetat în conformitate cu legile stricte privind protecția copilului din India.

În 2018, guvernul a introdus pedeapsa cu moartea pentru cei care violează copii, pe fondul unei revolte legate de două cazuri de mare anvergură - violul și uciderea a două fete de 8 și 16 ani.

Conform celor mai recente statistici, în India, fiecare a patra victimă a unui viol este copil.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

S-au deschis secțiile de votare în India. Aproape 1 miliard de oameni sunt așteptați la urne în cele 6 săptămâni de alegeri generale

Doi soți din India au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora

Bani, droguri, alcool și bijuterii date ca mită electorală. Captură record confiscată înainte de alegerile parlamentare din India

„Mulți oameni cred că el este Dumnezeu”. Cum se va transforma India dacă Narendra Modi va câștiga pentru a treia oară la rând alegerile

Partenerii noștri