Live

VIDEO Maluma, reacție nervoasă în timpul unui interviu în Qatar. A ieșit din platou când a fost întrebat despre abuzurile din țară

Data actualizării: Data publicării:
Maluma, reacție nervoasă în timpul unui interviu în Qatar. Foto: Captură BBC

Cântărețul columbian Maluma, prezent la festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal, a ieșit dintr-un interviu după ce jurnalistul l-a întrebat dacă nu este îngrijorat că prezența sa în Qatar i-ar putea aduce critici, având în vedere încălcările drepturilor omului practicate în această țară. Numeroși artiști au refuzat invitația organizatorilor, nedorind să-și asocieze numele cu administrația din Qatar.

Maluma a deschis cu o zi înainte de startul turneului Fan Festivalul dedicat suporterilor, dar s-a confruntat cu criticile referitoare la faptul că a acceptat invitația organizatorilor, în contextul în care alte mari vedete precum Shakira, Dua Lipa sau Rod Stewart au refuzat din cauza încălcării repetate a drepturilor omului în țara asiatică.

Cunoscutul interpret a fost întrebat, în cadrul unui interviu cu un jurnalist israelian, dacă este conștient de faptul că prezența sa la Campionatul Mondial de Fotbal „albește” abuzurile autorităților din Qatar.

„Nu aveți o problemă cu încălcările drepturilor omului în această țară?”, a întrebat jurnalisul.

Maluma a răspuns că este ceva ce el nu poate rezolva și că a venit în Qatar doar pentru a se bucura de fotbal.

Jurnalistul a insistat cu întrebarea: „Shakira și Dua Lipa au refuzat să participe la această Cupă Mondială din pricina renumelui Qatarului în ceea ce privește încălcarea drepturilor omului. Evident, oamenii se gândesc: Maluma, nu ai o problemă cu încălcarea drepturilor omului în această țară?”

„De fapt, nu este ceva în care trebuie să mă implic eu. Sunt aici să mă bucur de muzica mea și de viața frumoasă jucând și fotbal”, a spus Maluma.

După ce a fost întrebat din nou dacă prezența sa la turneu nu ajută cumva la „albirea” încălcărilor drepturilor omului, cântărețul s-a ridicat și a ieșit din încăpere, nu înainte de a-i spune jurnalistului că este „nepoliticos”.

Vedeta apare alături de Nicki Minaj și Myriam Fares în Tukoh Taka, imnul oficial al Cupei Mondiale Fifa Qatar.

 

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Netanyahu spune că acordul acceptat de Hamas „nu respectă solicitările” Israelului și că operațiunea din Rafah va continua

Şeful CIA se întâlnește cu premierul Qatarului. Cei doi vor discuta despre negocierile pentru armistiţiul din Fâșia Gaza

Orfelinatele groazei din anii '90 n-au dispărut. Un tânăr a fost ținut legat un an și jumătate, șefii centrului susțin că l-au protejat

Ploile care au provocat inundații record în Emiratele Arabe Unite și Oman au fost cauzate de schimbările climatice (studiu)

Partenerii noștri