VIDEO Maluma, reacție nervoasă în timpul unui interviu în Qatar. A ieșit din platou când a fost întrebat despre abuzurile din țară

Data actualizării: Data publicării:
maluma
Maluma, reacție nervoasă în timpul unui interviu în Qatar. Foto: Captură BBC

Cântărețul columbian Maluma, prezent la festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal, a ieșit dintr-un interviu după ce jurnalistul l-a întrebat dacă nu este îngrijorat că prezența sa în Qatar i-ar putea aduce critici, având în vedere încălcările drepturilor omului practicate în această țară. Numeroși artiști au refuzat invitația organizatorilor, nedorind să-și asocieze numele cu administrația din Qatar.

Maluma a deschis cu o zi înainte de startul turneului Fan Festivalul dedicat suporterilor, dar s-a confruntat cu criticile referitoare la faptul că a acceptat invitația organizatorilor, în contextul în care alte mari vedete precum Shakira, Dua Lipa sau Rod Stewart au refuzat din cauza încălcării repetate a drepturilor omului în țara asiatică.

Cunoscutul interpret a fost întrebat, în cadrul unui interviu cu un jurnalist israelian, dacă este conștient de faptul că prezența sa la Campionatul Mondial de Fotbal „albește” abuzurile autorităților din Qatar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu aveți o problemă cu încălcările drepturilor omului în această țară?”, a întrebat jurnalisul.

Maluma a răspuns că este ceva ce el nu poate rezolva și că a venit în Qatar doar pentru a se bucura de fotbal.

Jurnalistul a insistat cu întrebarea: „Shakira și Dua Lipa au refuzat să participe la această Cupă Mondială din pricina renumelui Qatarului în ceea ce privește încălcarea drepturilor omului. Evident, oamenii se gândesc: Maluma, nu ai o problemă cu încălcarea drepturilor omului în această țară?”

„De fapt, nu este ceva în care trebuie să mă implic eu. Sunt aici să mă bucur de muzica mea și de viața frumoasă jucând și fotbal”, a spus Maluma.

După ce a fost întrebat din nou dacă prezența sa la turneu nu ajută cumva la „albirea” încălcărilor drepturilor omului, cântărețul s-a ridicat și a ieșit din încăpere, nu înainte de a-i spune jurnalistului că este „nepoliticos”.

Vedeta apare alături de Nicki Minaj și Myriam Fares în Tukoh Taka, imnul oficial al Cupei Mondiale Fifa Qatar.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri