Live

Video Bărbatul confundat de BBC și intervievat în direct deși venise să se angajeze vrea să dea în judecată compania media

Data publicării:
Sursa foto: captură YouTube / BBC

Un bărbat care a făcut senzaţie pe internet după ce BBC l-a intervievat în direct din greşeală intenţionează să dea în judecată compania media pentru încasările pe care aceasta le-ar fi obţinut în urma difuzării imaginilor, câştiguri de care el susţine că a fost privat, relatează luni DPA/PA Media.

Guy Goma s-a prezentat în anul 2006 la sediul BBC pentru un interviu de angajare, însă a sfârşit prin a fi intervievat la postul BBC News pe tema muzicii descărcate de pe internet.

 

El a fost confundat cu jurnalistul specializat în tehnologie Guy Kewney, care urma să vorbească în direct despre o dispută juridică între Apple Corps şi Apple Inc.

Imaginile rezultate din această gafă au fost vizualizate de peste cinci milioane de ori pe canalul YouTube al reţelei media, însă Goma a declarat pentru un podcast că nu a primit nicio sumă de pe urma interviului, scrie Agerpres.

"I-am contactat, iar ei nu mi-au răspuns. M-au plătit pentru acel interviu? Nu. Aşteaptă să-i chem în instanţă", a povestit el pentru podcastul Accidental Celebrities.

Întrebat de gazdele podcastului, Josh Pieters şi Archie Manners, dacă intenţionează să dea în judecată reţeaua media, el a răspuns: "O s-o fac. Din cauza banilor pe care ei i-au obţinut şi din care mie nu mi-au dat niciun bănuţ".

Goma a adăugat că BBC foloseşte acea înregistrare de 17 ani fără ca el să fie plătit, adăugând ulterior că "acel clip i-a făcut mai bogaţi".

Guy Goma a povestit în cadrul podcastului cum, de îndată ce a ajuns la studiourile BBC, fiind în căutarea unui loc de muncă, a fost condus la machiaj. "Am spus: scuzaţi-mă, n-am nevoie de asta, am venit doar pentru un interviu de angajare, n-am nevoie de machiaj", a povestit el.

În înregistrarea video el poate fi văzut cum, deşi iniţial surprins, răspunde la toate întrebările jurnalistei Karen Bowerman, care, potrivit acestuia, nu şi-a dat seama de greşeală.

După interviu, Goma a anunţat BBC că a intervievat persoana greşită, însă nu a mai fost contactat "timp de o săptămână", a ratat interviul de angajare şi nu a obţinut postul.

BBC a refuzat să comenteze.

Editor : V.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Gafă în direct la BBC. O prezentatoare arată degetul mijlociu la începutul jurnalului

Brașovul, promovat pe BBC. Cum arată spotul de 30 de secunde care va fi difuzat timp de două săptămâni

Președintele Israelului acuză BBC de o relatare „atroce” a conflictului dintre Hamas și Israel

Destinaţii turistice din România vor fi promovate la BBC. Ministerul Turismului a colaborat cu Charlie Ottley

Partenerii noștri