Video Bărbatul confundat de BBC și intervievat în direct deși venise să se angajeze vrea să dea în judecată compania media

Data publicării:
bbc
Sursa foto: captură YouTube / BBC

Un bărbat care a făcut senzaţie pe internet după ce BBC l-a intervievat în direct din greşeală intenţionează să dea în judecată compania media pentru încasările pe care aceasta le-ar fi obţinut în urma difuzării imaginilor, câştiguri de care el susţine că a fost privat, relatează luni DPA/PA Media.

Guy Goma s-a prezentat în anul 2006 la sediul BBC pentru un interviu de angajare, însă a sfârşit prin a fi intervievat la postul BBC News pe tema muzicii descărcate de pe internet.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

El a fost confundat cu jurnalistul specializat în tehnologie Guy Kewney, care urma să vorbească în direct despre o dispută juridică între Apple Corps şi Apple Inc.

Imaginile rezultate din această gafă au fost vizualizate de peste cinci milioane de ori pe canalul YouTube al reţelei media, însă Goma a declarat pentru un podcast că nu a primit nicio sumă de pe urma interviului, scrie Agerpres.

"I-am contactat, iar ei nu mi-au răspuns. M-au plătit pentru acel interviu? Nu. Aşteaptă să-i chem în instanţă", a povestit el pentru podcastul Accidental Celebrities.

Întrebat de gazdele podcastului, Josh Pieters şi Archie Manners, dacă intenţionează să dea în judecată reţeaua media, el a răspuns: "O s-o fac. Din cauza banilor pe care ei i-au obţinut şi din care mie nu mi-au dat niciun bănuţ".

Goma a adăugat că BBC foloseşte acea înregistrare de 17 ani fără ca el să fie plătit, adăugând ulterior că "acel clip i-a făcut mai bogaţi".

Guy Goma a povestit în cadrul podcastului cum, de îndată ce a ajuns la studiourile BBC, fiind în căutarea unui loc de muncă, a fost condus la machiaj. "Am spus: scuzaţi-mă, n-am nevoie de asta, am venit doar pentru un interviu de angajare, n-am nevoie de machiaj", a povestit el.

În înregistrarea video el poate fi văzut cum, deşi iniţial surprins, răspunde la toate întrebările jurnalistei Karen Bowerman, care, potrivit acestuia, nu şi-a dat seama de greşeală.

După interviu, Goma a anunţat BBC că a intervievat persoana greşită, însă nu a mai fost contactat "timp de o săptămână", a ratat interviul de angajare şi nu a obţinut postul.

BBC a refuzat să comenteze.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri