Live

Elon Musk a fost refuzat la cumpărarea Twitter de un prinț saudit miliardar: „Oferta nici măcar nu se apropie de valoarea rețelei”

Data actualizării: Data publicării:
Prințul saudit a respins oferta lui Elon Musk pentru achiziționarea Twitter. Foto: Profimedia Images

Încercarea lui Elon Musk de a achiziționa rețeaua socială Twitter și de a o „transforma într-o companie privată și o platformă pentru libertatea de exprimare”, se lovește de prima piedică – prințul saudit Al Waleed Bin Talal Al Saud, unul dintre principalii acționari în gigantul tech, a respins, chiar pe rețeaua socială, oferta lui Musk de 41 de miliarde de dolari.

„Nu cred că oferta făcută de Elon Musk se apropie măcar de valoarea intrinsecă a Twitter, mai ales având în vedere perspectivele sale de creștere.

Fiind unul dintre cei mai mari și cei mai de lungă durată acționari ai Twitter, eu și Kingdom Holding Company (n .red. – compania-conglomerat de stat a Arabiei Saudite) respingem această ofertă”, a scris Al Waleed bin Talal al Saud pe Twitter.

Al Waleed Bin Talal Al Saud, miliardar saudit care a intrat, în trecut, în conflict cu prințul moștenitor al Regatului saudit este unul dintre cei mai mari acționari ai Twitter.

Elon Musk a răspuns, ulterior, printr-un mesaj ironic, întrebându-se „care sunt pozițiile Regatului asupra libertății de exprimare jurnalistică”.

 

Editor : A.D. | A.R.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Arabia Saudită are nevoie de 500 de miliarde de dolari pentru megaproiectul „orașului viitorului” și încearcă să-i obțină din China

Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

Antony Blinken merge în Arabia Saudită pentru discuții privind încheierea unui armistițiu în Gaza

Gigantul petrolier saudit Aramco devine „partener mondial major” al FIFA

Partenerii noștri