Live

Video Preşedintele Africii de Sud a ajuns de râsul lumii, după și-a pus masca de protecţie pe ochi în timpul unei conferinţe

Data publicării:
FOTO: Captura Youtube

Preşedintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a fost ironizat de internauţi după ce nu a reuşit să îşi pună masca de protecţie pe faţă la finalul unei conferinţe de presă în care îndemna pe toată lumea să poarte aşa ceva.

Preşedintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, a anunţat, vineri, că va impune restricţii mult mai stricte în ţară pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus.

Liderul a îndemnat pe toată lumea să folosească măşti de protecţie atunci când iese din casă şi a încercat să le arate, în direct, cum trebuie folosite acestea.

Dar demonstraţia sa nu a mers conform planului şi Ramaphosa s-a chinuit de mai multe ori să îşi pună pe faţă masca, dar fără succes.

Internauţii au reacţionat imediat şi imaginile hilare cu preşedintele african încercând să îşi pună masca au fost distribuite intens alături de hashtag-urile #CyrilMaskChallenge şi #MaskOnChallenge, scie BBC.

Ulterior, președintele Ramaphosa a glumit spunând că va organiza o emisiune TV pentru a „învăța oamenii cum să-și pună o mască”.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce scrie pe etichetele produselor lactate e diferit de ce conțin ele de fapt. Concluzii după ce au fost analizate 148 de probe

Tot mai mulți tineri fac cancer. Numărul persoanelor sub 50 de ani diagnosticate a crescut brusc cu 80% (studiu)

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Nimeni nu știe cât de toxice sunt legumele și fructele, pentru că nu se testează. Oficial: E risc pentru sănătate, dar nu-s periculoase

Partenerii noștri