Live

Galerie Foto Solidaritate cu Israel. Mai multe clădiri din întreaga lume au fost luminate în culorile drapelului israelian

Data publicării:
Foto: Poarta Brandenburg, Berlin. Sursa foto: facebook.com/IsraelMFA

Mai multe clădiri din întreaga lume au fost luminate sâmbătă seară în culorile drapelului israelian, în semn de solidaritate. Israel a fost ţinta unui atac fără precedent lansat de gruparea Hamas şi soldat cu sute de morţi, cu aproape 2000 de răniţi şi cu mai mulţi militari şi civili luaţi ostatici.

Ministerul de Externe israelian a mulţumit tuturor pentru solidaritate, printr-o postare făcută pe o rețea de socializare.

”Vă mulţumim tuturor din întreaga lume pentru mesajele constante de sprijin şi solidaritate. Aceasta este o zi sumbră pentru noi toţi aici în Israel, dar vă putem simţi dragostea şi căldura de la kilometri distanţă”, a transmis Ministerul de Externe israelian, postând o imaginie cu Poarta Brandenburg pe care era proiectat drapelul israelian.

Alături de fotografia cu Poarta Brandenburg se află şi cea a Palatului Chigi, unde se află sediul Guvernului italian, precum şi imaginea Empire State Building.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Novak Djokovic s-a întins pe jos și a urlat de durere, după ce a fost lovit în cap! Decizia luată imediat și anunțul oficial

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Joe Biden este ameninţat cu punerea sub acuzare pentru „abuz de putere”

Delegația Hamas a părăsit Egiptul după două zile de negocieri pentru un armistițiu în Gaza: „Mingea este în terenul ocupaţiei”

Israelul se pregătește pentru un posibil război major cu Libanul. Armata se antrenează pentru „diverse scenarii de luptă în nord”

Mai multe tancuri israeliene au ocupat partea estică a orașului Rafah: „Obuzele au aterizat peste tot de ieri”

Partenerii noștri