Live

Jill Biden are Covid

Data publicării:
Președintele SUA și Prima Doamnă. FOTO. Profimedia Images

Jill Biden, soția președintelui american Joe Biden, a fost testată pozitiv la COVID-19, a anunţat marţi responsabila sa pentru comunicare, Elizabeth Alexander.

După ce a fost testată negativ pentru COVID-19 luni, în cadrul testării periodice, Prima Doamnă a SUA a început să prezinte simptome asemănătoare unei răceli în timpul serii. Ea a fost din nou testată negativ într-un test antigen, dar testul PCR a dat ulterior rezultat pozitiv, a explicat Elisabeth Alexander, citată de Reuters, potrivit Agerpres.

În schimb, preşedintele Joe Biden a fost marţi testat negativ pentru COVID-19. Liderul de la Casa Albă a trecut la rândul său prin infectarea cu coronavirus, fiind testat pozitiv ultima dată pe 5 august.

Testat prima dată pozitiv la COVID-19 pe 21 iulie, Biden a ieşit pe 27 iulie din izolare, întrucât fusese atunci testat negativ şi părea să se fi vindecat după ce a urmat un tratament împotriva coronavirusului.

Dar pe 30 iulie el a fost testat din nou pozitiv, ceea ce medicul Casei Albe a descris drept o „recădere”, caz observat la un mic procent dintre pacienţii care au fost trataţi cu medicamentul antiviral Paxlovid.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Campanie electorală plină de jigniri în SUA. Biden și Trump se insultă reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fără margini”

Doi medici, trimiși în judecată după ce ar fi falsificat, în pandemie, fișa medicală a unei paciente. Femeia, bolnavă de Covid, a murit

Prima dezbatere prezidențială americană va avea loc, în premieră, în iunie. Biden și Trump au convenit locul și data

Luptă strânsă între Biden și Trump. Cei doi sunt la egalitate în cursa pentru alegerile prezidențiale (sondaj Reuters/Ipsos)

Partenerii noștri